Έως 6.070 ευρώ τα εισιτήρια στη Formula 1!

Έως 6.070 ευρώ τα εισιτήρια στη Formula 1!

Έως 6.070 ευρώ τα εισιτήρια στη Formula 1!

Μεγάλες είναι οι αυξομοιώσεις στις τιμές της F1 για όσους θα θελήσουν αυτήν την χρονιά να παρακολουθήσουν από κοντά κάποιον από τους 21 αγώνες της σεζόν!

Οι τιμές ξεκινούν από τα εξαιρετικά λίγα 12€ για έναν λόφο που παρατηρεί την πίστα Sepang στην Κουάλα Λουμπούρ και καταλήγουν στο Paddock Club της Σιγκαπούρης, όπου η παρακολούθηση του νυχτερινού αγώνα κοστίζει -κρατηθείτε- 6.701€!
Η Formula 1 παραμένει και για το 2016 μια αποκλειστική απόλαυση. Για τους 17 από τους από τους 21 αγώνες της επόμενης σεζόν (δείτε εδώ όλο το ημερολόγιο του 2016) οι τιμές των εισιτηρίων είναι ήδη γνωστές.

Στο Hockenheimring για το Γερμανικό PG, τα εισιτήρια για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο ξεκινούν από 155€ σε μια απλή κερκίδα και φτάνουν στα 1.299€ για ένα άνετο μαλακό κάθισμα πίσω από ηχομονωμένο γυαλί στο κέντρο της ευθείας εκκίνησης τερματισμού, μαζί με οθόνες που δείχνουν πολλαπλά τηλεοπτικά πλάνα από το καλωδιακό κανάλι της F1. Ακόμα στην Γερμανία, δίνεται και η δυνατότητα ενοικίασης καταλύματος πολύ κοντά στην πίστα για το συγκεκριμένο τριήμερο.

Οι οπαδοί της F1 στην Αυστρία πρέπει να βάλουν το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη. Τα εισιτήρια για το Αυστριακό GP στο Red Bull Ring στη πόλη του Spielberg ξεκινούν για το τριήμερο από 239€. Όποιος θέλει μια καλύτερη θέση κατά μήκος της κύριας ευθείας θα πρέπει να πληρώσει 555€! Και οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα για ακόμα καλύτερες θέσεις.

Στη Μελβούρνη, -στην εκκίνηση της χρονιάς- όποιος θέλει πολυτέλεια και lounge ατμόσφαιρα μαζί με την καλύτερη θέα της διαδρομής, θα πληρώσει μέχρι και 3.460€. Ενώ το ίδιο πακέτο στο Μονακό κοστίζει μόλις 2.799€, και στο Σότσι της Ρωσίας ακόμα φθηνότερα 2.355€.

Στη Μαλαισία και στην Κίνα, τα εισητήρια -για να είναι προσιτά στο κοινό- κοστίζουν ελάχιστα σε σχέση με την Ευρώπη. Οι τιμές για μια θέση σε μια εξέδρα θεατών ξεκινούν από 44 και 59 ευρώ για Μαλαισία κια Κίνα.
Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε πάντως έναν αγώνα και προγραμματίζετε να ταξιδέψετε στη χώρα του αγώνα, καλό θα είναι πριν καν ξεκινήσετε τον προγραμματισμό σας, να αγοράσετε τα εισητήρια που σας ενδιαφέρουν.

Υπολογίστε μια μέση τιμή πάντως για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες γύρω στα 100€ για μια θέση που θα σας προφέρει απλώς την εμπειρία θέασης (μαζί με πολύ περπάτημα!) ενός αγώνα από κοντά .

Best of internet