Χειρουργείο για Πετρούτσι (vid)

Νίκος Τσιώκος
Χειρουργείο για Πετρούτσι (vid)
Την πόρτα του χειρουργείο θα περάσει τη Δευτέρα (22/2) ο Ντανίλο Πετρούτσι, ο οποίος θα χάσει τις τελευταίες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στο Κατάρ.

Μία από τις πτώσεις την τελευταία ημέρα των δεύτερων δοκιμών εξέλιξης στο Φίλιπ Άιλαντ ήταν αυτή του Ντανίλο Πετρούτσι. Ο Ιταλός είχε σοβαρό ατύχημα στην όγδοη στροφή, με αποτέλεσμα να σπάσει το δεύτερο, τρίτο και τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού.

Έτσι, τη Δευτέρα (22/2) θα υποβληθεί σε επέμβαση στη Μελβούρνη και θα χάσει σίγουρα τις τρίτες και τελευταίες δοκιμές στο Κατάρ, που ξεκινούν τη δεύτερη μέρα του Μαρτίου. «Ο Ντανίλο είχε μία πολύ κακή νύχτα επειδή δεν είχε φάει τίποτα ή δεν είχε πάρει παυσίπονα σε περίπτωση που η εγχείριση γινόταν το πρωί.

Πήγαμε στη σύσκεψη στις 9 το πρωί και είπαμε ότι το χέρι ήταν πολύ πρησμένο, ώστε να χρειάζεται επέμβαση», ανέφερε πηγή από την Pramac στην ιστοσελίδα motorsport.com. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για το ποιος θα τον αντικαταστήσει, αλλά ούτε τι θα γίνει σε περίπτωση που μείνει εκτός και για την πρεμιέρα της σεζόν στο Κατάρ (18-20/3).

«Όχι το καλύτερο σημείο για πτώση», έγραψε ο Πετρούτσι στον λογαριασμό του στο twitter, όπου ανέβασε και βίντεο με το ατύχημά του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!