Το κατάλληλο Ford για την Ελλάδα

Το κατάλληλο Ford για την Ελλάδα

Ένα σύστημα αποφυγής λακκούβας εξέλιξε η Ford και δοκίμασε σε ένα Fusion V6 (Mondeo), με την τεχνολογία να ονομάζεται Pothole Mitigation Technology. 

Το κατάλληλο Ford για την Ελλάδα

Με την τεχνολογία να καλπάζει διαρκώς, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλάνο συστήματα που θα φρόντιζαν για την πιο άνετη μετακίνησή μας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε ένα Ford Fusion (Mondeo) με ένα εξελιγμένο σύστημα αποφυγής λακκούβας, που όπως καταλαβαίνει κανείς φροντίζει ώστε να περνούν όσο το δυνατόν λιγότερες αναταράξεις μέσα στην καμπίνα. 

Αυτό αποτελείται από μια σειρά αισθητήρων που «διαβάζουν» τον δρόμο και όταν ανιχνευθεί κακοτεχνία, το σύστημα κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ. Το αποτέλεσμα είναι να μην πέσει ο τροχός μέσα στην λακκούβα αλλά να συνεχίσει και να βγει κατευθείαν, με την ανωμαλία να «σιδερώνεται». Επιπλέον της άνεσης, μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες καταστροφής των ελαστικών ή της ζάντας από το απότομο χτύπημα, άρα και ενδεχόμενα κόστη που μπορεί να προκύψουν, ειδικά στους Ελληνικούς δρόμους. 

New Ford Fusion V6 Sport Helps Protect Against Potholes

Best of internet