Ρόσμπεργκ: «Στη Mercedes και μετά το 2016»

Ρόσμπεργκ: «Στη Mercedes και μετά το 2016»

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ πιστεύει ότι θα παραμείνει στη Mercedes και μετά το 2016, καθώς στο τέλος της χρονιάς λήγει το συμβόλαιό του.

Ρόσμπεργκ: «Στη Mercedes και μετά το 2016»

Πέρυσι έγινε πολύς... ντόρος για το συμβόλαιο του Λιούις Χάμιλτον μέχρι να ανανεώσει με τη Mercedes για τρία χρόνια και μάλιστα με... χρυσές απολαβές. Τη... σκυτάλη φαίνεται πως θα πάρει φέτος ο Νίκο Ρόσμπεργκ, καθώς το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, ο ίδιος πιστεύει ότι θα παραμείνει για πάρα πολλά χρόνια στα «ασημί βέλη», όπως είπε στο Sky Sports.

«Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι για πάρα πολλά χρόνια ακόμη εδώ στη Mercedes. Νιώθω άνετα, πραγματικά απολαμβάνω το να είμαι μέλος της ομάδες, έχουμε πετύχει πάρα πολλά και υπάρχουν ακόμα περισσότερα να πετύχουμε στο μέλλον. Κάθε χρονιά είναι μεγάλη πρόκληση. Είναι μεγάλη ευκαιρία και ανυπομονώ γι' αυτή την πρόκληση να αντιμετωπίσω ξανά τον Λιούις, που οδηγεί σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την προειδοποίηση του Τότο Βολφ ότι θα γίνουν αλλαγές στους οδηγούς αν τα... μαχαίρια του Γερμανού με τον Βρετανό βλάψουν την ομάδα του Μπράκλεϊ τονίζοντας ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να παρουσιαστεί όσο γίνεται καλύτερο το νέο μονοθέσιο.

«Αυτό πριν από λίγο καιρό. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε μαζί επειδή μας ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο το μονοθέσιο για να εξασφαλίσουμε ότι δε θα υπάρχουν άλλοι αντίπαλοι και η μάχη θα είναι μεταξύ μας. Όμως, δε θέλω να μιλήσω για λεπτομέρειες», πρόσθεσε.

Best of internet