Οι τέσσερις εποχές της Mercedes (video)

Οι τέσσερις εποχές της Mercedes (video)

Οι τέσσερις εποχές της Mercedes (video)

Η νέα C-Class Cabrio έχει σχεδόν αποκαλυφθεί και με ένα σύντομο βίντεο, η Mercedes-Benz δείχνει μερικές από τις δυνατότητες του νέου της μοντέλου.   

Η Mercedes-Benz προετοιμάζει το έδαφος για την πρεμιέρα της ανοιχτής C-Class και τώρα, έφτιαξε ένα σύντομο βίντεο για εκείνη. Το πίσω μέρος της ξέραμε πως περίπου θα είναι μέσω των σκίτσων που είχε δημοσιεύσει η εταιρεία, όμως ήρθε η ώρα να δούμε και το εμπρός. Όπως περιμέναμε, δεν διαφοροποιείται σε σχέση με την υπόλοιπη οικογένεια C-Class (Sedan και Coupe), κάτι που μόνο κακό δεν είναι, αφού έχει δυναμική σχεδίαση και αποπνέει το απαιτούμενο κύρος για μοντέλο με σήμα το αστέρι. 

Ωστόσο στο βίντεο πέραν της σχεδίασης βλέπουμε και κάποιες τεχνολογίες που θα εφοδιάζουν το νέο Cabrio, οι οποίες το καθιστούν παντός καιρού, για να την ανοίγουμε και με χιόνια. Ένας ανεμοθραύστης στο εμπρός παρμπρίζ φροντίζει ώστε να διατηρείται η τάξη μέσα στην καμπίνα και ο αέρας να μην γίνεται ενοχλητικός, ένα αντίστοιχο εξάρτημα υπάρχει και στο πίσω μέρος περιορίζοντας τους στροβιλισμούς, ενώ με την παρουσία του αυτοκινήτου στην αεροδυναμική σήραγγα η Mercedes-Benz μάλλον θέλει να πει ότι κλείνοντας την κουκούλα, είναι σαν να οδηγείς κάποια από τις εκδόσεις με σταθερή οροφή. Περισσότερα θα αποκαλυφθούν σε μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 29 Φεβρουαρίου, όπου το αυτοκίνητο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα. 

Preview of the new C-Class Cabriolet - Mercedes-Benz original

Best of internet