Στο... φως και η Williams FW38 (pics)

Στο... φως και η Williams FW38 (pics)

Στο... φως και η Williams FW38 (pics)

Τη Ferrari ακολούθησε η Williams και αποκάλυψε το μονοθέσιό της για το 2016, που είναι η FW38. «Σταθερή και δυνατή ομάδα», δήλωσαν οι Φρανκ και Κλερ Γουίλιαμς.

Η επόμενη ομάδα που αποκάλυψε το μονοθέσιό της για το 2016 έγινε η Williams. Η ομάδα του Γκρόουβ παρουσίασε την Παρασκευή (19/2) την FW38, που φυσικά είναι προσαρμοσμένη στους φετινούς κανονισμούς, καθώς έχουν γίνει αλλαγές στους τεχνικούς. Για το νέο «όπλο» των Βρετανών μίλησαν οι Φραν και Κλερ Γουίλιαμς, που τόνισαν πως έχουν μία σταθερή και δυνατή ομάδα.

«Η Williams έχει αρχίσει να δυναμώνει ξανά τη θέση της ανάμεσα στις πρώτες ομάδες, αφού τερμάτισε τρίτη τις δύο προηγούμενες σεζόν. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, με δεδομένους τους πόρους. Το να μείνουμε εκεί που είμαστε είναι μία πρόκληση, όμως είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη βελτίωση επειδή μόνο το να νικάς είναι αρκετά καλό.

Έχουμε μία πολύ σταθερή ομάδα για το 2016, με οτυς Φελίπε και Βαλτέρι να συνεργάζονται για τρίτη σερί σεζόν. Δουλεύουν καλά μαζί και αμφότεροι έχουν το ιδανικό μείγμα ταχύτητας και συνέπειας. Το τεχνικό μας τιμ επίσης έχει παραμείνει πολύ συνεπές και έχουμε μερικά από τα καλύτερα μηχανικά μυαλά στο γκριντ», ανέφερε ο ιδρυτής και επικεφαλής της ομάδας.

«Το 2016 υπόσχεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό στη Formula1 και θα υπάρχει ένας αριθμός δυνατών ομάδων, στις οποίες θα είμαστε κι εμείς. Είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά κατά τη διάρκεια του χειμώνα και πως η FW38 θα χτίσει στις δυνάμεις της FW37 και θα απευθύνει κάποιες από τις αδυναμίες της.

Ξεκινήσαμε τη δουλειά στον σχεδιασμό νωρίτερα από το φυσιολογικό και αυτός ο εξτρά χρόνος εξέλιξης θα μας φέρει σε καλή θέση. Το μονοθέσιο που παρουσιάζουμε σήμερα σε καμία περίπτωση δεν είναι το τελικό προϊόν. Ήδη σχεδιάζουμε αναβαθμίσεις για τη Μελβούρνη και θα πιέσουμε για συνεχείς βελτιώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η Williams μπαίνει στο 2016 δυνατή. Έχουμε καλή ομάδα ανθρώπων και τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε αρχίσει να ανακτούμε την ανταγωνιστικότητά μας. Τώρα πρέπει να χτίσουμε σε αιυτό και επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που όλοι θέλουμε να είναι», είπε, από τη μεριά της, η κόρη του και αναπληρώτρια επικεφαλής της Williams.

Best of internet