Προνομιακό σέρβις για τους κατόχους Peugeot

Πέτρος Πιτσίνης
Προνομιακό σέρβις για τους κατόχους Peugeot
Τα Peugeot πενταετίας και άνω θα απολαμβάνουν στο εξής ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης χαμηλού κόστους, σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας.

Με το σέρβις ECOEXPERT που προσφέρει η Peugeot, οι κάτοχοι οχημάτων ηλικίας πέντε ετών και άνω μπορούν να επωφεληθούν από ένα σύντομο πρόγραμμα συντήρησης, με κόστος μόλις 59€. Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει εργασίες ζωτικής σημασίας για το όχημα, όπως η αντικατάσταση του λιπαντικού στον κινητήρα (10W40) και το φίλτρο λαδιού, ενώ με την ευκαιρία της επίσκεψης του αυτοκινήτου στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα πραγματοποιηθεί και ένας τεχνικός έλεγχος ασφαλείας 15 σημείων.

Αυτός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, έλεγχο στα ελαστικά, τα φρένα, τα φώτα, τους καθαριστήρες, την εξάτμιση, την ανάρτηση, το αμάξωμα, την μπαταρία, την ψύξη, της στάθμης όλων των υγρών και δωρεάν τεχνική αναβάθμιση, αν αυτό είναι απαραίτητο. Τα προνόμια του ECOEXPERT δεν τελειώνουν εδώ, αφού η Peugeot θα προσφέρει εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος, σε όλους τους χρήστες του προγράμματος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!