Γίνεται μια Bentley να είναι και νεανική;

Πέτρος Πιτσίνης
Γίνεται μια Bentley να είναι και νεανική;
Το νεότερο ηλικιακά κοινό φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο η Bentley, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπεύθυνου σχεδιασμού της εταιρείας.

Οι εποχές αλλάζουν και η Bentley έχει σκοπό να προσαρμοστεί στις σύγχρονες απαιτήσεις, οπότε αποφάσισε να στραφεί προς ένα μικρότερο σε ηλικία αγοραστικό κοινό. Ο υπεύθυνος σχεδιασμού της εταιρείας μίλησε στο Βρετανικό Autocar και είπε ότι είναι μέρος του προγράμματος, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζε ή έστω επηρέαζε την φιλοσοφία της μάρκας.

Πρόσθεσε ότι η ομάδα σχεδιασμού της Bentley αποτελείται από πολλά άτομα και στο σύνολό τους υπάρχουν περισσότερες από 20 εθνικότητες, άρα δεδομένου ότι μιλάμε για ένα διεθνές εμπορικό σήμα θα πρέπει να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που έχουν οι πελάτες ανά τον κόσμο. Αυτό θα επιτευχθεί με το λανσάρισμα σπορ εκδόσεων ή μοντέλων, διατηρώντας όμως τις παραδοσιακές της αξίες στην υπόλοιπη γκάμα. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι δεν θα αλλάξει τον κύκλο στον οποίο απευθύνεται, όμως η Βρετανική φίρμα είναι διατεθειμένη να διευρύνει το αγοραστικό της κοινό, με στόχο την είσοδο της Bentley στις επιλογές ενός (εύπορου) νέου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!