Maserati Levante στη Γενεύη

Γιώργος Βαρίνος
Maserati Levante στη Γενεύη
Το πρώτο SUV της Maserati, η Levante, θα κάνει επιτέλους το ντεμπούτο της στη Γενεύη, με το ιδιαίτερο αμάξωμά της να προκαλεί ενδιαφέρον.

Οι κατασκοπευτικές εικόνες της εδώ και δύο χρόνια περίπου αναμενόμενης Maserati Levante, του πρώτου SUV της ιταλικής εταιρείας, αποκαλύπτουν ένα ιδιόμορφο αμάξωμα που μοιάζει σαν υπερυψωμένη Ghibli. Ο έντονα κουπέ χαρακτήρας του και οι χυτές γραμμές του είναι πολύ κοντά σε αυτές της BMW X6 αλλά πολύ πιο εκλεπτυσμένες. Μια σκοτεινή εικόνα που κυκλοφόρησε ως απεικόνιση του εμπρός μέρους της Levante δεν αποκαλύπτει πολλά περισσότερα, μάλλον αποκρύπτει. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο θα ξέρουμε πολλά περισσότερα την 1η του Μάρτη, καθώς η ιταλική εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στη διεθνή έκθεση της Γενεύης.

Με κινητήρες V6 και V8 από την γκάμα των σπορ μοντέλων της Maserati, η SUV Levante θα έχει ως κορυφαία έκδοση αυτή με τον V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 4.7 λίτρων με ισχύ 460 ίππων. Φυσικά η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται σε όλους τους τροχούς με το χαρακτήρα του μοντέλου να είναι έντονα σπορ. Ευελπιστούμε ότι μέχρι την έναρξη της έκθεσης της Γενεύης η εταιρεία θα δώσει περισσότερες εικόνες και λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, όπως συνηθίζεται από τους περισσότερους ανταγωνιστές της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!