Το Smart Fortwo Brabus «ανοίγει» στην Γενεύη

Πέτρος Πιτσίνης
Το Smart Fortwo Brabus «ανοίγει» στην Γενεύη
Η Cabrio έκδοση του δημοφιλούς μικρού θα αποκαλυφθεί στην έκθεση της Ελβετικής πόλης, στην γρήγορη έκδοσή του που ακούει στο όνομα Brabus.

Η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν το Smart Fortwo Brabus Cabrio να έρχεται στην έκθεση της Γενεύης, χωρίς ωστόσο να δίνονται πολλές πληροφορίες. Το μικρό ανοιχτό «πυραυλάκι» αναμένεται να φέρει διαφοροποιήσεις στους προφυλακτήρες, μαζί με δύο απολήξεις της εξάτμισης για να τονισθεί ο επιθετικός χαρακτήρας του και στο εσωτερικό, θα περίμενε κανείς να δει ανανεωμένο πίνακα οργάνων, σπορ καθίσματα και διάφορες στυλιστικές λεπτομέρειες.

Για τον κινητήρα επίσης δεν υπάρχουν πληροφορίες, όμως φήμες κάνουν λόγο για δύο ενδεχόμενα. Στο πρώτο, χρησιμοποιείται το 1.2 λίτρων τούρμπο μοτέρ με 110 έως 130 ίππους και στο δεύτερο, το 0.9 λίτρων τρικύλινδρο σύνολο που ήδη υπάρχει στην γκάμα, με βελτιωμένη απόδοση. Στα κιβώτια ταχυτήτων πάντως θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι οι πελάτες θα καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα χειροκίνητο ή ένα αυτόματο σασμάν διπλού συμπλέκτη. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μετά την επίσημη παρουσίασή του, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!