Έκπληξη Suzuki στις δοκιμές

Γιώργος Βαρίνος
Έκπληξη Suzuki στις δοκιμές
Με τον ταχύτερο χρόνο ολοκλήρωσε ο Ισπανός Μάβερικ Βινιάλες και η Suzuki τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα του Φίλιπ Άιλαντ στην Αυστραλία.

Αντίθετα με τη χθεσινή πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα του Φίλιπ Άιλαντ στην Αυστραλία, σήμερα οι συνθήκες ήταν πολύ καλύτερες, με ελάχιστη βροχή κυρίως το πρωί. Έτσι οι αναβάτες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δεκάδες γύρους και να βρουν το ρυθμό τους, κατεβάζοντας συνεχώς τους χρόνους.

Ο Ισπανός Μάβερικ Βινιάλες με τη Suzuki ήταν ο ταχύτερος όλων από την αρχή μέχρι το τέλος της ημέρας που σημείωσε το 1:29.131. Ο 21 ετών οδηγός αποδεικνύει τη μεγάλη του κλάση και ότι με μια ανταγωνιστική μοτοσικλέτα μπορεί να βρεθεί χωρίς πρόβλημα στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μάρκεζ με την Repsol Honda σε απόσταση αναπνοής αλλά χωρίς ποτέ να απειλήσει τον συμπατριώτη του. Ο Ισπανός ήταν όλη την ημέρα ανάμεσα στους πρώτους και στον προτελευταίο γύρο πραγματοποίησε τον ταχύτερο χρόνο του, 1:29.292.

Οι οδηγοί της Yamaha Λορένθο και Ρόσι ακολούθησαν στην 3η και 4η θέση των χρόνων, έχοντας πολύ καλό ρυθμό και πραγματοποιώντας πολλούς γύρους. Την εξάδα έκλεισαν οι Κράτσλοου και Μπαρμπερα με τον δεύτερο να οδηγεί και την πρώτη Ducati στην κατάταξη. Ο έτερος οδηγός της Honda Reprol, ο Πεντρόσα, είχε μια πτώση και έτσι έμεινε όγδοος στην κατάταξη των χρόνων, με 7ο τον Ιανόνε και στις θέσεις 9 και 10 τους Ρέντινγκ και Σμιθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!