Red Bull: «Θα είμαστε δυνατοί»

Γιώργος Βαρίνος
Red Bull: «Θα είμαστε δυνατοί»
O τεχνικός διευθυντής της Red Bull Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε ότι παρότι πολλοί έχουν ξεγράψει την ομάδα του για το 2016, θα εκπλαγούν από τα αποτελέσματα.

Η χθεσινή παρουσίαση των νέων χρωμάτων της ομάδας Red Bull στο Λονδίνο, συνοδεύτηκε από δηλώσεις του υπεύθυνου Κρίστιαν Χόρνερ που έχουν πολλούς αποδέκτες στον κόσμο της Φόρμουλα 1. «Πολλοί έχουν ξεγράψει τη Red Bull για το 2016, όμως είμαστε μαχητές και έχουμε τη θέληση να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα είναι μάλλον άστοχο για κάποιους να υποτιμήσουν της Red Bull και το δυναμικό των ανθρώπων της».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται ως συνέχεια των φημών για αδυναμία δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού μονοθέσιου που δημιουργήθηκαν από την καθυστέρηση συμμετοχής της Red Bull στις δοκιμές πρόσκρουσης. Τελικά αυτές ολοκληρώθηκαν μόλις χθες, ενώ το νέο μονοθέσιο –καθώς τα νέα χρώματα παρουσιάστηκαν επί των περσινών αυτοκινήτων- θα κάνει το ντεμπούτο του τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου. Ένα ακόμα μεγάλο θέμα είναι η απόδοση του κινητήρα της Renault, που στη Red Bull θα φέρει το όνομα της Tag Heuer, για τον οποίο ο Χόρνερ είναι αισιόδοξος, καθώς όπως δήλωσε το πρόγραμμα εξέλιξης που παρουσίασε η Renault αλλά και τα νέα πρόσωπα στην τεχνική της ομάδα υπόσχονται πολλά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!