«Πυροβολεί» με δύο πρεμιέρες η Koenigsegg

Πέτρος Πιτσίνης
«Πυροβολεί» με δύο πρεμιέρες η Koenigsegg
Η Σουηδική φίρμα θα παρουσιάσει όχι ένα, αλλά δύο νέα μοντέλα στην έκθεση της Γενεύης, όπως ανακοινώνει μέσω του Twitter.

Πέρσι στην έκθεση της Γενεύης, η Koenigsegg είχε παρουσιάσει την απίστευτη Regera και κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα. Φέτος ετοιμάζει δύο πρεμιέρες για την ίδια έκθεση, φιλοδοξώντας να τα καταφέρει ακόμη καλύτερα. Η μια από της δύο είναι η αποκάλυψη της Regera παραγωγής, η οποία για να βγει μεσολάβησαν 12 μήνες και 3.000 αλλαγές από το πρωτότυπο μοντέλο. Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της είναι ότι δεν φέρει κιβώτιο ταχυτήτων και ότι η απόδοσή της θα κυμαίνεται στους 1.500 ίππους!

Η δεύτερη πρεμιέρα της Koenigsegg θα είναι η αποχαιρετιστήρια έκδοση της Agera, με τον κατασκευαστή να πιστεύει ότι αυτό ήταν το πιο επιτυχημένο μοντέλο του μέχρι και σήμερα, οπότε πρέπει να εγκαταλείψει την παραγωγή με τιμή και δόξα. Το τρίτο μοντέλο που θα βρίσκεται στο περίπτερο της φίρμας είναι η Agera RS, ένα από τα πιο γρήγορα Koenigsegg που φτιάχτηκαν ποτέ. Αποδίδει 1.150 ίππους και 1.280 Nm ροπής, οπότε οι επιδόσεις είναι φυσικά καταιγιστικές! Η Teaser φωτογραφία που ανέβηκε στο Twitter (παραθέτεται παρακάτω) πάντως, δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!