Μια Lamborghini Sesto Elemento «κολάζει» τους δρόμους (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Μια Lamborghini Sesto Elemento «κολάζει» τους δρόμους (vid)
Μια από τις μόλις 20 Sesto Elemento βγαίνει στην άσφαλτο και εντυπωσιάζει στο πέρασμά της, με την εμφάνιση αλλά και τον ήχο της!

Η Sesto Elemento είναι από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα που έχει βγάλει ποτέ η Lamborghini. Ακόμη και στους δρόμους του εξωτερικού, είναι σχεδόν αδύνατο να δει κάποιος μια από τις 20 μονάδες, καθώς σπάνια εγκαταλείπουν τα γκαράζ τους. Σε αυτό το βίντεο ο ιδιοκτήτης μέσα από μια ωραία παραγωγή με πολλές λήψεις καταφέρνει να μας δώσει μια ιδέα από το αυτοκίνητο και κυρίως, να το ακούσουμε.

Θυμίζουμε ότι η Sesto Elemento «φοράει» το V10 μοτέρ των 5.2 λίτρων της Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera, με τους 570 ίππους. Το χαμηλότερο βάρος της πρώτης (999 κιλά) της δίνει ακόμη καλύτερες επιδόσεις, με το 0-100 χλμ./ώρα να απαιτεί μόλις 2,5 δευτερόλεπτα για την ολοκλήρωσή του. Στην καμπίνα η σχεδίαση είναι εντελώς λιτή και ο εξοπλισμός σπαρτιάτικος, αφού ούτε καθίσματα δεν έχει! Στην θέση των τελευταίων είναι μια σειρά από μικρά μαξιλάρια πάνω σε ένα ανθρακονημάτινο πλαίσιο. Απολαύστε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!