Μια Aston Martin ξεσηκώνει το Μονακό (video)

Γιώργος Βαρίνος
Μια Aston Martin ξεσηκώνει το Μονακό (video)
Στο κρατίδιο του Μονακό και συγκεκριμένα στο Μόντε Κάρλο, μια σπάνια Aston Martin One-77 ξεσηκώνει τα πλήθη με τρόπο που είχαμε να δούμε καιρό.

Όσοι έχουν επισκεφτεί το πριγκιπάτο του Μονακό γνωρίζουν ότι τα super cars είναι ένα μάλλον σύνηθες φαινόμενο, ειδικά στο Μόντε Κάρλο. Η περίπτωση της Aston Martin One-77 ωστόσο είναι αρκετά ιδιαίτερη για να μπορεί, όπως θα δείτε και στο σχετικό video, να δημιουργήσει έναν μικρό πανικό ανάμεσα σε νέους επισκέπτες του κρατιδίου, που στην κυριολεξία κυνηγούν το εντυπωσιακό βρετανικό supercar.

Τέτοιες εικόνες είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε υπανάπτυκτα αφρικανικά ή ασιατικά κράτη, όπου στη θέα ενός ακριβού αυτοκινήτου οι πιτσιρικάδες συνωστίζονται για να το θαυμάσουν. Φυσικά, η παρουσία μιας εκ των μόλις 77 One που έχουν παραχθεί είναι σπάνια ακόμα και στο Μόντε Κάρλο και το μοντέλο με τον V12 κινητήρα των 760 ίππων μόνο απαρατήρητο δεν περνά. Ταυτόχρονα, υπάρχει και ο μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στους νέους για το ποιος θα «ανεβάσει» το πλέον σπάνιο και ακριβό αυτοκίνητο στο youtube, ώστε να αυξήσει δραματικά τις θεάσεις του καναλιού του και ακολούθως τα έσοδά του.

Όποιος πάντως και αν είναι ο λόγος του η One-77 έσπειρε τον πανικό στο Μονακό, ο οδηγός της φαίνεται να απολαμβάνει την προσοχή των νεαρών που τον περιβάλουν, πραγματοποιώντας περάσματα ξανά και ξανά από το τούνελ του Grand Hotel που αποτελεί και μέρος της φημισμένης διαδρομής του αγώνα της F1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!