Στον κόσμο των ρεκόρ του Σουμάχερ (pics)

Γιώργος Βαρίνος
Στον κόσμο των ρεκόρ του Σουμάχερ (pics)
Στην έκθεση που τιμά το μεγάλο φαινόμενο Μίκαελ Σουμάχερ, μπορεί κανείς να θαυμάσει τη θρυλική πορεία του μεγάλου οδηγού και την εξέλιξη της F1.

Εφτά παγκόσμια πρωταθλήματα, τις περισσότερες νίκες, του περισσότερους ταχύτερους γύρους, τις περισσότερες pole position και πολλά ακόμα ρεκόρ είχε κατακτήσει από το 1991 που συμμετείχε στην Φόρμουλα 1 ο Μίκαελ Σουμάχερ. Ο μεγαλύτερος οδηγός της F1 σύμφωνα με τα στατιστικά, δίνει από το Δεκέμβριο του 2013 τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, μετά το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια χιονοδρομίας και όλοι εύχονται κάποια στιγμή να ξυπνήσει από το κώμα στο οποίο βρίσκεται για περισσότερα από δύο χρόνια.

Με την έκθεση που άνοιξε προς τιμή του στο Μάρμπουργκ της Γερμανίας, οι απανταχού θαυμαστές του έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν σε όλη την αγωνιστική καριέρα του Γερμανού οδηγού που εξελίχτηκε σε έναν πραγματικό θρίαμβο, μοναδικό στα χρονικά των αγώνων. Φωτογραφικό υλικό, video, όλα τα κράνη του παγκόσμιου πρωταθλητή, οι αγωνιστικές φόρμες, πολλά από τα μονοθέσια της καριέρας του, κύπελλα, τρόπαια και προσωπικά του αντικείμενα συνθέτουν μια χρονολογική καταγραφή της σπάνιας πορείας του στα motorsport και αποτελούν ένα πραγματικό «προσκύνημα» στο ναό του μεγαλύτερου εκπροσώπου των αγώνων της F1.

Ταυτόχρονα, μέσα από την πορεία του κορυφαίου πιλότου, μπορεί κανείς να θαυμάσει και την εξέλιξη του κορυφαίου πρωταθλήματος των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η έκθεση θα διαρκέσει για δύο χρόνια και η είσοδος σε αυτή είναι δωρεάν, έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι οι φίλοι των αγώνων και του Σουμάχερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!