Το Moto GP ξανά στην πίστα

Νίκος Τσιώκος
Το Moto GP ξανά στην πίστα
Στην πίστα επιστρέφουν το ερχόμενο τριήμερο αναβάτες και ομάδες του Moto GP για τις δεύτερες δοκιμές εξέλιξης, που θα γίνουν στο Φίλιπ Άιλαντ της Αυστραλίας. Απούσα η Aprilia.

Μετά τα... αποκαλυπτήρια στη Σεπάνγκ, αναβάτες και ομάδες του Moto GP επιστρέφουν στην πίστα για τις δεύτερες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης. Αυτές θα διεξαχθούν στο Φίλιπ Άιλαντ της Αυστραλίας από την Τετάρτη (17/2) μέχρι και την Παρασκευή (19/2), με όλους να περιμένουν να δουν το δεύτερο... δείγμα από τις μοτοσικλέτες του 2016.

Στη χώρα των καγκουρό, λοιπόν, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πού βρίσκονται οι Yamaha, Repsol Honda, Ducati, που θέλουν να βελτιώσουν πολλά πράγματα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για την πρεμιέρα της σεζόν.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι σε αυτές τις δοκιμές θα έχουμε απουσίες, καθώς η Aprilia θα κάνει δικές της στο Κατάρ, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών ο Εβγκέν Λαβέρτι, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι μετά από σοβαρή πτώση που είχε στη Σεπάνγκ, κάτι που φαίνεται πως δε θα κάνει ο Κέισι Στόνερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!