Ο κινηματογραφικός Νίκι Λάουντα λέει «ναι» στα αυτόνομα ΙΧ

Πέτρος Πιτσίνης
Ο κινηματογραφικός Νίκι Λάουντα λέει «ναι» στα αυτόνομα ΙΧ
Με ένα ειδικό Audi A8 L W12, ο ηθοποιός Ντάνιελ Μπρουλ καταργεί την θέση του σοφέρ και αφήνει το αυτοκίνητο να τον πάει στο Γερμανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Ο Γερμανός ηθοποιός Ντάνιελ Μπρουλ κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του, όταν έφτασε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της χώρας του με ένα Audi A8 L W12. Αυτό μπορεί να είναι από μόνο του εντυπωσιακό, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση την διαφορά έκανε το γεγονός ότι στην θέση του οδηγού δεν καθόταν κανείς. Το μοντέλο της Audi είναι εφοδιασμένο με ένα αυτόνομο σύστημα οδήγησης που του επιτρέπει να κινείται χωρίς να απαιτεί έναν άνθρωπο στην θέση του οδηγού.

Η εταιρεία κατέγραψε με ακρίβεια την διαδρομή που θα ακολουθούσε το ζευγάρι, με τις κάμερες και τους αισθητήρες να του δίνουν την δυνατότητα προσαρμογής στις συνθήκες κυκλοφορίας. Μάλιστα ήταν ρυθμισμένο να οδηγεί ήρεμα και προσεκτικά όπως ένας σοφέρ για να μην κλονιστεί η άνεση των προσώπων στο πίσω κάθισμα, με «χειρουργικές» επεμβάσεις στο φρένο και στο γκάζι, ειδικά στις στροφές! Ο Ντάνιελ Μπρουλ είναι γνωστός στους φίλους της αυτοκίνησης κυρίως από τον ρόλο του στην ταινία Rush του Ron Howard, στην οποία υποδύεται τον Νίκι Λάουντα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!