Το Nissan Leaf σπάει τον πάγο (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Το Nissan Leaf σπάει τον πάγο (video)
Με μεγαλύτερη αυτονομία και αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, το μοντέλο της Nissan γίνεται ακόμη καλύτερο μετά την τελευταία, μικρής έκτασης ανανέωσή του.

Το ηλεκτροκίνητο Leaf της Nissan προσφέρει ακόμη περισσότερα στην ανανεωμένη εκδοχή του, όπου βελτιώνεται σε πολλούς σημαντικούς τομείς. Αρχικά, το Ιαπωνικό μοντέλο δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του να διανύσει έως και 26% μεγαλύτερη απόσταση με μια φόρτιση, από την προηγούμενη έκδοση. Αυτό οφείλεται στην αύξηση της χωρητικότητας των μπαταριών, που πλέον αγγίζουν τα 30 kWh και επαρκούν για 250 χιλιόμετρα κίνησης!

To άλλο μεγάλο νέο για το Leaf είναι ότι θα εφοδιάζεται με το NissanConnect EV, το νέο Infotainment System της εταιρείας που μεταξύ άλλων, προσφέρει δυνατότητα χειρισμού ορισμένων λειτουργιών του αυτοκινήτου από ένα smartphone. Το τελευταίο αποδεικνύεται στο βίντεο στο οποίο βλέπουμε πως μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, ο οδηγός του επιλέγει την λειτουργία «απόψυξης» για να μπορέσει να φύγει και παρά το πάχος του πάγου που αγγίζει τα 65 χιλιοστά, το ηλεκτροκίνητο Nissan τα καταφέρνει. Υψηλόβαθμο στέλεχος του Ευρωπαϊκού τμήματος της εταιρείας, λέει ότι το νέο Leaf 30 kWh είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πρωτοποριακού και καινοτόμου πνεύματος της Nissan. Συνέχισε λέγοντας ότι προσπαθούν συνεχώς να διευρύνουν τα όρια του δυνατού στην τεχνολογία μηδενικών ρύπων, ώστε οι πελάτες να μπορούν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!