Η επιλογή των πρωταθλητών

Γιώργος Βαρίνος
Η επιλογή των πρωταθλητών
Όχι ένα, αλλά εφτά Opel Astra TCR επέλεξε για να συμμετέχει φέτος τόσο στο παγκόσμιο, όσο και στο γερμανικό πρωτάθλημα η ομάδα Target Competition.

Η ομάδα Target Competition, κάτοχος του περσινού πρωταθλήματος TCR (Touring Car Racing Series) βασίζεται φέτος στο νέο Opel Astra TCR για να επαναλάβει την επιτυχία της. Η Ιταλική ομάδα που κέρδισε τους τίτλους τόσο των οδηγών όσο και των κατασκευαστών στο πρωτάθλημαTCR International το 2015, με τον Ελβετό οδηγό Stefano Comini, θα διαθέτει επτά Astra TCR τη νέα σεζόν. Τρία αυτοκίνητα θα τρέξουν στο διεθνές πρωτάθλημα TCR, ενώ τέσσερα θα συμμετέχουν στο γερμανικό πρωτάθλημα ADAC TCR Germany.

Η Target Competition έχει την έδρα της στην πόλη Andrian στο Νότιο Τιρόλο και έχει μεγάλη εμπειρία σε αγώνες αυτοκινήτων τουρισμού και αντοχής. Το διεθνές πρωτάθλημα TCR για το 2016 ξεκινά στις 2/3 Απριλίου στο Sakhir, με δύο αγώνες των αυτοκινήτων τουρισμού να διεξάγονται στο πλαίσιο του Grand Prix Formula 1 στο Μπαχρέιν. Η αγωνιστική σεζόν του ADAC TCR Germany ξεκινά στις 16/17 Απριλίου στο Oschersleben.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!