Τα χρόνια πολλά της Yamaha στον Ρόσι!

Νίκος Τσιώκος
Τα χρόνια πολλά της Yamaha στον Ρόσι!
Ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει γενέθλια και η Yamaha του ευχήθηκε χρόνια πολλά μ' ένα ξεχωριστό βίντεο.

Τα 37 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «Γιατρός» γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1979 και έμελλε να αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτσικλέτας και να έχει αμέτρητους οπαδούς σ' όλον τον κόσμο.

Ο Ιταλός μέχρι σήμερα έχει μετρήσει 1 τίτλο στα 125cc, 1 στα 250cc και άλλους 7 στο Moto GP, με το συνολικό... ταμείο να είναι 9 στον αριθμό. Όσο για τις νίκες; Έχει σταματήσει στις 112 και δείχνει να... διψάει για πολύ περισσότερες, ενώ στο παλμαρέ του έχει και 211 παρουσίες στο βάθρο, 61 pole position, 93 ταχύτερους γύρους και 5418 βαθμούς καριέρας σε όλες τις κατηγορίες.

Πλέον, ο VR46 είναι 37 ετών και η Yamaha του ευχήθηκε χρόνια πολλά μ' ένα ξεχωριστό βίντεο που ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο youtube. Οι ευχές από τους μηχανικούς της ομάδας είναι τόσο στα αγγλικά, όσο στα ιταλικά και στα ιαπωνικά, ενώ στο τέλος του εν λόγω βίντεο υπάρχει και κινούμενο σχέδιο, στο οποίο η μοτοσικλέτα του τον χαιρετά και του εύχεται για τα γενέθλιά του στα ιταλικά.

Το ίδιο κάνουμε κι εμείς, αλλά στα ελληνικά! Χρόνια πολλά Doctor και ελπίζουμε να σε βλέπουμε στις πίστες και μετά το 2016!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!