Στη Γενεύη και το Renault Megane Estate

Στη Γενεύη και το Renault Megane Estate

Μαζί με το Scenic, η Renault  θα παρουσιάσει και τη στέισον έκδοση του νέου Megane στη Γενεύη.

 Στη Γενεύη και το Renault Megane Estate

Μετά την ανακοίνωση της παρουσίασης του νέου μικρού – μεσαίου πολυμορφικού Scenic στη Γενεύη, η Renault επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιαστεί και δεύτερο μοντέλο στην ίδια κατηγορία, το οποίο θα είναι με μεγάλη βεβαιότητα το Megane Estate.

H στέισον εκδοχή του νέου Megane φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γκάμα του μοντέλου και έτσι θα τη δούμε για πρώτη φορά στη Γενεύη. Μέχρι στιγμή δεν έχουν διαρρεύσει επίσημες εικόνες ούτε και στοιχεία σχετικά. Φυσικά το στέισον Megane δεν αναμένεται να διαφέρει αισθητικά τουλάχιστο στο εμπρός μέρος του από το χάτσμπακ, ενώ και τα μηχανικά του μέρη, για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, αναμένεται να διατηρηθούν τα ίδια.

Η μεγάλη διαφορά θα είναι στον όγκο του χώρου αποσκευών που αναμένεται πάνω από τα 500 λίτρα και φυσικά στην πρακτικότητα του αμαξώματος. Περισσότερα στοιχεία θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα την 1η Μαρτίου όπου θα γίνει η αποκάλυψη των νέων Renault στη Γενεύη και πιθανώς λίγο νωρίτερα αν εντωμεταξύ υπάρξουν διαρροές επίσημων εικόνων ως είθισται.

 

Best of internet