Με SIV-2 η SsangYong στη Γενεύη

Γιώργος Βαρίνος
Με SIV-2 η SsangYong στη Γενεύη
Η ανανεωμένη κορεατική εταιρεία SsangYong θα παρουσιάσει ένα SUV λίγο μεγαλύτερο από το Tivoli, σε πρωτότυπη μορφή, το SIV-2.

Με ένα μεγαλύτερο από το Tivoli, πρωτότυπο SUV το οποίο θα έχει την ονομασία SIV-2 έρχεται στην έκθεση της Γενεύης η κορεατική SsangYong. Η αναγεννημένη υπό την ιδιοκτησία της Tata μάρκα με την εξειδίκευση στην κατασκευή τετρακίνητων οχημάτων, βλέπει με ιδιαίτερη αισιοδοξία το μέλλον. Καθώς σχεδόν όλη η γκάμα των μοντέλων της είναι SUV, η μεγάλη εμπορική έξαρση της κατηγορίας αυτή μπορεί να οδηγήσει και την SsangYong σε μια επιτυχημένη παρουσία στην Ευρώπη.

Το νέο Tivoli, το συμπαγές SUV της εταιρείας που παρουσιάστηκε το 2015, ήταν η πρώτη σωστή κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, που φαίνεται να συνεχίζεται με το SIV-2. Το πρωτότυπο αυτό μοντέλο θα είναι άμεσος ανταγωνιστής του Nissan Qashqai και το νέο του πλαίσιο υποστηρίζει και υβριδική έκδοση, που πλέον θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ σε όλα τα νέα μοντέλα της κατηγορίας.

Το πρωτότυπο SsangYong δεν θα παρουσιαστεί στην αγορά πριν από το 2017 και η κορεατική εταιρεία θα το χρησιμοποιήσει ως βάση μιας σειράς εκδόσεων με συμβατικό, υβριδικό και πλήρως ηλεκτρικό κινητήρα. Αισθητικά το μοντέλο δείχνει πολύ συμπαγές και διόλου φλύαρο, αποδεικνύοντας την ευρωπαϊκή του προσέγγιση και στον σχεδιαστικό τομέα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!