ΙndyCar εναντίον της Χίλαρι Κλίντον

ΙndyCar εναντίον της Χίλαρι Κλίντον

ΙndyCar εναντίον της Χίλαρι Κλίντον

Mε αυτοκόλλητα κατά της Χίλαρι Κλίντον μπορεί να εμφανιστεί ένα IndyCar στον αγώνα Indy 500, καθώς οι χορηγοί του αντιτίθενται στην υποψηφιότητα της Αμερικανίδας για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Η ίδια η Χίλαρι Κλίντον έχει πάψει να οδηγεί αυτοκίνητο εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, όμως μπορεί να γίνει δημόσιο θέαμα στον 100ο αγώνα Ινδιανάπολις 500, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.

Μία ομάδα συντηρητικών Αμερικανών μαζεύει ήδη χρήματα, για να γίνει χορηγός ενός IndyCar στον ιστορικό αγώνα και να κολλήσει στο αμάξωμα του μονοθεσίου αυτοκόλλητα, που θα εκφράζουν την αντίθεσή τους στην υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την Προεδρία των ΗΠΑ. Η αμερικανίδα πολιτικός έχει μπει στο στόχαστρο αυτών των ψηφοφόρων, που έχουν ιδρύσει στο Καρμέλ της αμερικανικής πολιτείας της Ιντιάνα την ομάδα No Hillary In 2016.

Στόχος αυτού του συντηρητικού γκρουπ είναι να μαζέψει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια και να εξασφαλίσει έτσι τη χορηγία ενός IndyCar με συνθήματα κατά της Χίλαρι και αυτοκόλλητα στα χρώματα της σημαίας των ΗΠΑ!

Μάλιστα, η ομάδα αναρωτιέται χαρακτηριστικά μέσω της ιστοσελίδας της, αν «υπάρχει καλύτερο μέρος για να φωνάξεις την άποψή σου σχετικά με τον ποιον δεν θέλεις για επόμενο Πρόεδρο»;

Ακόμη όμως και αν συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσόν του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, θεωρείται αμφίβολο ότι θα δεχθεί κάποια ομάδα να ντύσει το IndyCar της με τα αυτοκόλλητα κατά της διεκδικήτριας του προεδρικού χρίσματος!

Best of internet