Flux Capacitor! Το πιο γρήγορο «Ελληνικό» αυτοκίνητο! (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Flux Capacitor! Το πιο γρήγορο «Ελληνικό» αυτοκίνητο! (vid)
Mε όνομα που έρχεται κατ' ευθείαν από την ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον» το Flux Capacitor είναι σίγουρα το πιο γρήγορο... Ελληνικό, ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Για όλους όσοι αποφασίσουν να πάνε στον κινηματογράφο Δαναό το επόμενο Σαββατοκύριακο να δουν την ταινία «Ανάμεσα σε δύο νησιά - A tale of two isles» του Μιχάλη Σταυρόπουλου (του Διευθυντή των 4Τροχών) που περιγράφει το έπος της δημιουργίας του Enfield 8000, καλό είναι να γνωρίζουν πως το μικρό ηλεκτρικό αυτοκινητάκι είναι ένα ορόσημο στην παγκόσμια ιστορία αυτοκινήτου. Και ως ορόσημο, μερικοί αφιέρωσαν την ζωή τους στην διάσωση, ανακατασκευή ή... μεταποίηση αυτού του τόσο σημαντικού αυτοκινήτου που σήμερα οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει. Ένας από αυτούς, ο Τζόνυ Σμίθ, δημοσιογράφος αυτοκινήτου αλλά παθιασμένος με το Enfield 8000, αποκτά, φροντίζει και μετατρέπει το 3ο αυτοκίνητο που βγήκε από την γραμμή παραγωγής στην Αγγλία (πριν μεταφερθεί το εργοστάσιο στην Σύρο) σε ένα απίστευτα δυνατό «όπλο» που κερδίζει αγώνες Dragster!

Δείτε το video και ενημερωθείτε για την απίστευτη δουλειά που έχει κάνει ο Τζόνυ Σμίθ στο Enfield 8000 σε αυτό το link! http://www.flux-capacitor.co.uk/

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!