Ο Ρόρυ Ρέϊντ θα βάλει χρώμα στο νέο Top Gear

Γιώργος Βαρίνος
Ο Ρόρυ Ρέϊντ θα βάλει χρώμα στο νέο Top Gear
O Ρόρυ Ρέιντ είναι ο διαφορετικός παρουσιαστής του νέου Top Gear και ο μόνος έγχρωμος ανάμεσα στους επτά συνολικά παρουσιαστές του δημοφιλούς show αυτοκινήτου του BBC. Γιατί άραγε τον επέλεξαν; Μάθετε γιατί...

O Ρόρυ Ρέιντ, είναι ένας Βρετανός τηλεοπτικός παρουσιαστής και ταυτόχρονα βραβευμένος δημοσιογράφος αυτοκινήτου. Αναμφισβήτητα ο άνθρωπος ξέρει δυό πράγματα για τα αυτοκίνητα. Η τηλεοπτική ιστορία του Ρόρυ Ρέιντ έχει ως εξής. Στο Sky 1 ήταν ένας από τους συν-οικοδεσπότες του "Gadget Geeks», μια εκπομπή για καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα και γενικά για την τεχνολογία. Στη συνέχεια ανέλαβε ως παρουσιαστής-αρχισυντάκτης του Recombu, ενός ιδιαίτερου site για αυτοκίνητα.

Ο Ρόρυ είναι σίγουρα ταλαντούχος. Όταν το Top Gear είχε παγώσει και κανείς δεν ήξερε τι θα γίνει, ο Ρέιντ αυτοπροτάθηκε και τους έστειλε μια ταινία ακρόασης με την προτροπή να τον προσλάβουν για την τεράστια γνώση του, την εμπειρία του, αλλά κυρίως για την ικανότητά του να «λέει» μια ιστορία καλά. Πόσο καλά; Όσο θα δείτε στο video... Δεν έχετε ξαναδεί, δίχως να υπάρχει κείμενο, δίχως να υπάρχει autoque, κάποιον να κάνει σε ραπ στυλ μια παρουσίαση ενός αυτοκινήτου!!! Το νέο Top Gear θα είναι ξεχωριστό! Δείτε το Video.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!