Ένα «πεντάστερο» Cadillac Escalade (video)

Ένα «πεντάστερο» Cadillac Escalade (video)

Ένα «πεντάστερο» Cadillac Escalade (video)

Αυτή είναι ίσως η πιο πολυτελής παραλλαγή του δημοφιλούς SUV της Cadillac, με παροχές που θυμίζουν υπερπολυτελές ξενοδοχείο!   

Το Cadillac Escalade Viceroy όπως είναι το πλήρες όνομά του, μεταφέρει το πολυτελές σπίτι του ιδιοκτήτη σε τέσσερις τροχούς. Αυτό το... "extreme makeover" το επιμελείται η Lexani, μια εταιρεία που φημίζεται κυρίως για τις aftermarket ζάντες που κατασκευάζει. Από έξω μοιάζει με ένα Escalade «της σειράς» αν εξαιρεθούν οι ενισχύσεις της θωράκισης, όμως ανοίγοντας τις πίσω πόρτες, μια μεγάλη έκπληξη αποκαλύπτεται. 

Δύο δερμάτινα καθίσματα σαν πολυθρόνες με πολλές ρυθμίσεις ανάκλισης περιμένουν να ταξιδέψουν τους πίσω επιβάτες με απαράμιλλη άνεση, οι λεπτομέρειες από ξύλο και ο ουρανός με τα εκατοντάδες LED (στα πρότυπα της Rolls-Royce) ενισχύουν την πολυτέλεια ενώ ο χώρος για τα πόδια συναγωνίζεται αυτόν που συναντάμε στο σαλόνι μας! Η τηλεόραση της Samsung στο βάθος είναι ένα ακόμη στοιχείο που κάνουν τον ιδιοκτήτη να νιώθει «σαν στο σπίτι του», αφού είναι διάστασης 48 ιντσών και φέρει τεχνολογία 4K! Στο πλάι υπάρχει ενσωματωμένο ένα iPad Air και από την άλλη πλευρά της καμπίνας, δύο οθόνες δίνουν εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν έξω από το αυτοκίνητο. Απολαύστε το βίντεο! 

2016 Cadillac Escalade Viceroy Edition By Lexani Motorcars

Best of internet