Δραματική διάσωση σε κανάλι στο Άμστερνταμ (video)

Γιώργος Βαρίνος
Δραματική διάσωση σε κανάλι στο Άμστερνταμ (video)
Μια μητέρα με το παιδί της εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητό τους όταν αυτό έπεσε σε κανάλι στο Άμστερνταμ και σώθηκαν από ηρωική παρέμβαση 4 ατόμων.

Ένα αυτοκίνητο έπεσε σε ένα κανάλι του ποταμού Σίνκελ στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας με την οδηγό και το μικρό της παιδί εγκλωβισμένου στο εσωτερικό του. Τη στιγμή που το αυτοκίνητο άρχισε σταδιακά να βουλιάζει, τέσσερα άτομα έσπευσαν πέφτοντας στα παγωμένα νερά και έσπασαν το παράθυρο, απεγκλωβίζοντας τη μητέρα με το παιδί. Σύμφωνα με το BBC, μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους, χάρη στην ηρωική παρέμβαση των συνανθρώπων τους.

Τα τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι η μητέρα είχε παρκάρει το αυτοκίνητο δίπλα στο κανάλι και βγαίνοντας από αυτό αντιλήφθηκε ότι δεν είχε ακινητοποιηθεί και κυλούσε προς το ποτάμι. Αμέσως μπήκε μέσα προσπαθώντας να βγάλει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε. Από τους τέσσερις άντρες που έσπευσαν για βοήθεια, ένας είχε προλάβει να πάρει από το αυτοκίνητό του ένα σφυρί, με το οποίο έσπασαν τα παράθυρα και έβγαλαν τη μητέρα με το παιδί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!