Στο σφυρί το Subaru του Σόλμπεργκ (video)

Γιώργος Βαρίνος
Στο σφυρί το Subaru του Σόλμπεργκ (video)
Το αγωνιστικό Subaru Impreza που οδήγησε οι Σόλμπεργκ το 2007 και μια μόνο φορά ο Μακ Ρέι, διατίθεται προς πώληση στην τιμή ευκαιρίας των 205.000€.

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα αυτοκίνητα που στο μέλλον θα διπλασιάσουν, τουλάχιστον, την αξία τους. Το Subaru Impreza WRX STi συμμετείχε το 2007 στα χέρια του Solberg στο WRC και είχε μάλιστα οδηγηθεί και από τον Μακ Ρέι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ταχύτητας στο Γκούντγουντ, λίγο πριν τον άδικο θάνατό του το Σεπτέμβριο του 2007.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rallysales.com η οποία έχει βγάλει προς πώληση το αυτοκίνητο, αυτό βρίσκεται σε κατάσταση καινούριου, με πλήρως ανακατασκευασμένο αμάξωμα, κινητήρα και αναρτήσεις. Για όσους ενδιαφέρονται, να σημειώσουμε ότι η ισχύς του είναι περιορισμένη λόγω των προδιαγραφών της FIA στους 300 ίππους, ωστόσο στο χώμα οι ταχύτητες που μπορεί να αναπτύξει λόγω των αγωνιστικών αναρτήσεων και των διαφορικών είναι εκπληκτικές. Αν, φυσικά, υποθέσουμε ότι κάποιος θα αγοράσει αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όχι απλώς σαν επένδυση αλλά και για να το οδηγεί ενίοτε.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε τον Κόλιν Μακ Ρέι να οδηγεί το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο, με τα αγωνιστικά του χρώματα φυσικά, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ταχύτητας στο Γκούντγουντ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!