Έκλεστοουν: «Στο χέρι της Ιταλίας η Μόντσα»

Νίκος Τσιώκος
Έκλεστοουν: «Στο χέρι της Ιταλίας η Μόντσα»
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν εξακολουθεί να θέτει αμφίβολο το μέλλον της Μόντσα τονίζοντας πως το μέλλον της πίστας είναι στο χέρι των Ιταλών.

Στις αρχές Ιανουαρίου ο πρόεδρος της Automobile Club of Italy, Άντζελο Νταμιάνι, ότι είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της Formula1 για να παραμείνει στο καλεντάρι η Μόντσα για εφτά ακόμη χρόνια. Όμως, ο Μπέρνι Έκλεστοουν εξακολουθεί να θέτει αμφίβολο το μέλλον του «Ναού της Ταχύτητας» τονίζοντας πως είναι στο χέρι των Ιταλών.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Οι μοναδικοί που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι όσοι εμπλέκονται στην Ιταλία. Δεν υπάρχει διορία. Προς το παρόν υπάρχουν πολλές συζητήσεις και καμία πράξη. Πριν από λίγους μήνες μου είπαν ''όλα έχουν λυθεί, ξέρουμε ακριβώς πού είμαστε, έχουν συμφωνηθεί τα πάντα και δε θα υπάρξουν δράματα''.

Θα πάρουν ή όχι τον δρόμο τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό», είπε στο πρακτορείο Reuters ο ισχυρός άνδρας της F1. Πάντως, εντός της χρονιάς θα πρέπει να έχουμε εξελίξεις, καθώς το 2016 είναι η τελευταία του συμβολαίου της θρυλικής πίστας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!