Ρόσι: «Διετές συμβόλαιο, όχι μονοετές»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσι: «Διετές συμβόλαιο, όχι μονοετές»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι αποκάλυψε ότι αν συνεχίσει την καριέρα του, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και όχι μονοετές, ενώ η απόφασή του δεν αποκλείεται να έρθει μετά το Γκραν Πρι της πατρίδας του.

Με δεδομένο ότι βαδίζει το 36ο έτος της ηλικίας του, ο Βαλεντίνο Ρόσι καλείται να αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του στο Moto GP. Ο «Γιατρός» έχει συμβόλαιο με τη Yamaha μέχρι και το τέλος του 2016 και είναι λογικό αυτή τη στιγμή να... παίζουν στο μυαλό του όλα τα πιθανά σενάρια.

Πάντως, ακόμα δεν έχει πάρει απόφαση, όμως αυτό που ξεκαθάρισε, μιλώντας στο Sky Sport Moto GP, το κανάλι που έχει τα τηλοπτικά δικαιώματα του σπορ, ότι αν συνεχίσει θα το πράξει μέχρι και το 2018 και όχι μόνο για το 2017. «Το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος του 2016. Οπότε θα πρέπει να αποφασίσω αν θα συνεχίσω ή όχι.

Αν συνεχίσω, θα είναι για δύο σεζόν, καθώς όλα τα συμβόλαια είναι για δύο χρόνια», είπε, αρχικά. Όσο για το πότε θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει το τι μέλλει γενέσθαι; Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει μετά το Γκραν Πρι της χώρας του. «Όπως και το 2014, έτσι και φέτος θα αρχίσω να το σκέφτομαι (το μέλλον) μετά τους πρώτους 5-6 αγώνες», πρόσθεσε ο Ιταλός.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι όποια απόφαση κι αν πάρει ήδη έχει αφήσει τη... σφραγίδα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας έχοντας προσφέρει πάρα πολλά, ενώ έχει μετρήσει 1 τίτλο στα 125cc, 1 στα 250cc και 7 στο Moto GP. Πάντως, ο VR46 δε θα έλεγε όχι στο δέκατο πρωτάθλημα, τη στιγμή που το έχασε στο... νήμα το 2015.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!