To Peugeot των VIP’s

Γιώργος Βαρίνος
To Peugeot των VIP’s
Το νέο Van της Peugeot με την ονομασία Traveller μετατράπηκε σε μια κινητή αίθουσα VIP φιλοξενίας και δικτύωσης με την ονομασία i-Lab VIP 3.0.

Στην έκθεση της Γενεύης η Peugeot θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη εκδοχή του νέου της Van με την ονομασία Traveller i-Lab VIP 3.0 η οποία προσφέρει κορυφαίο επίπεδο άνεσης, ασφάλειας, εξοπλισμού και συνδεσιμότητας.

Το μεγάλο αμάξωμα των σχεδόν 5.0 μέτρων μήκους και 1.9 πλάτους που στην κανονική του διαμόρφωση μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα, εδώ έχει διαμορφωθεί με δύο σειρές των δύο καθισμάτων αντικριστά τοποθετημένα.

Ανάμεσά τους, ένα τεράστιο tablet με οθόνη 32 ιντσών είναι τοποθετημένο οριζόντια σε ειδική βάση ώστε να μετακινείται και να μπορούν να το χειρίζονται και οι τέσσερις επιβάτες. Αυτό προέρχεται από τη Samsung και μπορεί να χωριστεί σε τέσσερα διαφορετικά «παράθυρα», ένα για χρήση από κάθε επιβάτη.

Με πρόσβαση στο internet, άμεση επαφή με το σύστημα πολυμέσων του οδηγού στις εμπρός θέσεις και δυνατότητα σύνδεσης και φόρτισης κάθε είδους συσκευής, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επιβάτες να πλοηγούνται, να επικοινωνούν ή να εργάζονται εν κινήσει.

Το εσωτερικό του ειδικού αυτού Traveller διαθέτει δερμάτινες, ξύλινες και μάλλινες επενδύσεις που δημιουργούν ένα κορυφαίας ποιότητας και αίσθησης περιβάλλον, ενώ χαρακτηριστική είναι και η μεγάλη γυάλινη οροφή πίσω. Η πόρτα εισόδου ανοίγει αυτόματα με το πέρασμα του ποδιού στο κάτω μέρος της, ενώ η είσοδος και η έξοδος είναι πανεύκολη.

Για την ψυχαγωγία των επιβατών, η Peugeot δημιούργησε ένα κορυφαίο σύστημα ήχου σε συνεργασία με την γαλλική Focal, το οποίο χρησιμοποιεί έναν μεγάλο ενισχυτή απόδοσης 1.300 watt και 17 μεγάφωνα διάσπαρτα σε στρατηγικά επιλεγμένες θέσεις για τη δημιουργία άψογης στερεοφωνικής εικόνας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!