Έτοιμο το νέο SUV της Audi

Γιώργος Βαρίνος
Έτοιμο το νέο SUV της Audi
Στη Γενεύη θα κάνει την εμφάνισή του το νέο συμπαγές SUV της Audi με την ονομασία Q2 και οι επιλεκτικές διαρροές καλυμμένων εικόνων του ξεκίνησαν.

Μέσω του http://blog.audi.de/ μας έρχονται οι πρώτες, έστω και καλυμμένες, εικόνες του νέου SUV της Audi που θα έχει την ονομασία Q2 και θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο. Έως τότε το πιο πιθανό θα είναι να έχουμε την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου, τουλάχιστον διαδικτυακά, καθώς όλοι οι κατασκευαστές έχουν πλέον αυτή την πρακτική.

Πριν από περίπου ένα μήνα είδαμε μια πλειάδα κατασκοπευτικών εικόνων του Q2 εδώ, που δείχνουν ότι η βασική σχεδιαστική γραμμή ταιριάζει απόλυτα με τις «ντυμένες» φωτογραφίες της Audi.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία το Q2 θα βασίζεται στο πάτωμα MQB του ομίλου Volkswagen και θα έχει μήκος περίπου 4,2 μέτρα, που θα ορίζουν όμως ένα άνετο εσωτερικό Η γκάμα των κινητήρων θα είναι μεγάλη, με τη βασική έκδοση να εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 100 ίππων από το Audi A1.

Με τους μικρούς κινητήρες η μετάδοση θα πραγματοποιείται στους εμπρός τροχούς, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκδόσεις Quattro. Οι τιμές υπολογίζεται ότι θα ξεκινούν από τη σφαίρα των 20.000+€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!