To Volvo V90 αποκαλύπτεται

Γιώργος Βαρίνος
To Volvo V90 αποκαλύπτεται
Η Volvo να μας έδωσε ραντεβού για την αποκάλυψη του V90 στις 18 Φεβρουαρίου, εντωμεταξύ όμως επίσημες εικόνες του μοντέλου διαρρέουν στο διαδίκτυο.

Νέες εικόνες στούντιο που δείχνουν να προέρχονται από την ίδια τη Volvo διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας πλήρως τη σχεδίαση της νέας station ναυαρχίδας της.

Το V90 έρχεται να συμπληρώσει το σεντάν S90 που παρουσιάστηκε πολύ πρόσφατα και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Πριν από αυτή η Volvo είχε ανακοινώσει ότι στις 18 Φεβρουαρίου θα αποκαλύψει online εικόνες και χαρακτηριστικά της νέας αυτή έκδοσης, που φυσικά βασίζεται στη σεντάν και θα διαθέτει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, παρά το μήκος των σχεδόν 5 μέτρων οι βασικοί κινητήρες του μοντέλου θα ξεκινούν από τα δύο λίτρα. Ο βενζινοκινητήρας θα αποδίδει 320 ίππους ενώ ο πετρελαιοκινητήρας 190 και 235. Κορυφαία εκδοχή θα είναι η επαναφορτιζόμενη υβριδική Τ8 με κινητήρα εσωτερική καύσης και ηλεκτρικό, που αποδίδουν συνδυασμένη ισχύ 407 ίππων.

Αισθητικά το μοντέλο αλλάζει σε σχέση με το τετράθυρο μόνο στο πίσω μέρος. Εμπρός διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά που φυσικά παραπέμπουν επίσης στο κορυφαίο SUV της σουηδικής εταιρείας, το XC90.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!