Φύλακας άγγελος Range Rover (video)

Φύλακας άγγελος Range Rover (video)

Φύλακας άγγελος Range Rover (video)

Ο οδηγός τα έκανε όλα λάθος, το Range Rover απογειώθηκε από ένα ανισόπεδο κόμβο αλλά οι επιβάτες του έζησαν, πάρα την καταστροφική «πτήση».

Ιπτάμενο και ταυτόχρονα φύλακας άγγελος των επιβατών του αποδείχθηκε ένα Range Rover στο Σότσι της Ρωσίας. Ο οδηγός του, βιαστικός παρά τον πάγο στο δρόμο, απογείωσε το αυτοκίνητο λόγω της σχεδίασης του προστατευτικού διαζώματος της γέφυρας και προσγειώθηκε δέκα περίπου μέτρα στον κάτω δρόμο και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα.

Η τύχη φάνηκε εξαιρετικά μεγαλόψυχη καθώς δεν περνούσε άλλο αυτοκίνητο από κάτω και το Range δεν προσγειώθηκε με τον ουρανό αλλά με το πλάι, απορροφώντας έτσι μεγάλο ποσό της ενέργειας πρόσκρουσης. Το τελικό θαύμα είναι ότι οι δύο επιβάτες βγήκαν σχεδόν ατσαλάκωτοι μέσα από το διαλυμένο αυτοκίνητο.

Ωστόσο αξίζει να προσέξουμε στο video ότι λόγω του πάγου στο δρόμο και της δεξιάς κλίσης της στροφής, ένα Lada, δευτερόλεπτα πριν το Range φύγει εκτός δρόμου, χάνει επίσης την πρόσφυσή του και ξύνει το στηθαίο, διατηρώντας όμως την πορεία του. Ωστόσο ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου κινούταν με λογική ταχύτητα και το «έσωσε», αυτός του Range νόμιζε ότι οδηγεί WRC με λάστιχα χιονιού και την πάτησε.

Range Rover Launches Off Overpass

Best of internet