Διαρρέει από μέσα η Alpine

Γιώργος Βαρίνος
Διαρρέει από μέσα η Alpine
Το πρώτο αυτοκίνητο της Alpine μετά από πολλά χρόνια θα παρουσιαστεί επίσημα στην 16 Φεβρουαρίου αλλά εμείς μπορούμε να δούμε ήδη το εσωτερικό του.

Η πρώτη εικόνα της νέας Alpine παραγωγής αφορά το εσωτερικό του μοντέλου και διέρρευσε στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας μια όμορφη και ενδιαφέρουσα υλοποίηση. Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία η πλήρης αποκάλυψη του νέου μοντέλου, που σε αρχικό στάδιο ξέρουμε ότι θα ονομάζεται A120 αλλά δεν αποκλείεται και το όνομα Vision αν τελικά δεν παρουσιαστεί σε μορφή παραγωγής αλλά πρωτότυπη, θα είναι η 16η Φεβρουαρίου.

Στις εικόνες βλέπουμε ένα ταμπλό με λιτή και σύγχρονη σχεδίαση, όπου στο κέντρο δεσπόζει μια ψηφιακή οθόνη αφής που στα δεξιά της έχει ένα αναλογικό ρολόι –μια ενδιαφέρουσα σύνδεση με το παρελθόν της μάρκας. Κάτω από αυτή, μια σειρά από διακόπτες αεροπορικού τύπου δίνουν μια σαφή σπορ εικόνα, ενώ έπονται οι περιστροφικοί διακόπτες του κλιματισμού και χαμηλά στην κονσόλα βλέπουμε μάλλον τις επιλογές με πιεστικούς διακόπτες για το αυτόματο κιβώτιο. Το παχύ τιμόνι με τις τρεις ακτίνες έχει στο κέντρο του το σήμα της Alpine και περιμετρικά τα μεγάλα paddles αλλαγής των σχέσεων του αυτόματου κιβωτίου.

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον κινητήρα της νέας Alpine να είναι το 1.6 TCe με απόδοση κοντά στους 300 ίππους, όταν οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τον τετρακύλινδρο των 1.8. Σε κάθε περίπτωση η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, ωστόσο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!