Η Tesla απειλεί και στα μεσαία οικογενειακά

Πέτρος Πιτσίνης
Η Tesla απειλεί και στα μεσαία οικογενειακά
Τον Μάρτιο και συγκεκριμένα, στις 31 του μήνα, θα δούμε το νέο δημιούργημα της Tesla που βάζει στο «μάτι» μοντέλα όπως η BMW Σειρά 3 και η Mercedes-Benz C-Class.

Αντεπίθεση στα μεσαία πολυτελή οικογενειακά ετοιμάζει η Tesla, με το Model 3. Αυτό όπως αποκάλυψε η εταιρεία θα παρουσιαστεί στις 31 Μαρτίου, αποκλείοντας το γεγονός να το δούμε στην έκθεση της Γενεύης. Η αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε την είδηση σε επιστολή της προς τους μετόχους της φίρμας, στην οποία το θέμα συζήτησης ήταν τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου του 2015.

Πέρα από την ημερομηνία παρουσίασης αναφέρεται ότι οι πρώτες παραδώσεις θα γίνουν στα τέλη του 2017, ενώ ο Έλον Μασκ (CEO και συνιδρυτής της Tesla) αποκλείει κάθε ενδεχόμενο ανακοίνωσης των τεχνικών χαρακτηριστικών. Αυτό θα συμβεί λίγο πριν βγει στην παραγωγή και μόνο η σχεδίαση θα αποκαλυφθεί αρχικά, η οποία περιμένουμε να θυμίζει αρκετά τα Model S και Model X. Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε (χωρίς επιβεβαίωση, φυσικά) είναι ότι το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιήσει μπαταρίες από το "Gigafactory" της Tesla που βρίσκεται στην Νεβάδα, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να έχει αρχική τιμή κάτω των 36.000€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!