Πήγε για μαλλί… (video)

Γιώργος Βαρίνος
Πήγε για μαλλί… (video)
… και βγήκε κουρεμένος γουλί ο οδηγός μια BMW X5 στην Νότια Αφρική, που επιδεικνύοντας επικίνδυνο τσαμπουκά, έπεσε στην ίδια του την παγίδα.

Μια πολύ επικίνδυνη και αψυχολόγητη κίνηση ενός οδηγού στη Νότια Αφρική, τελικά βγάζει πολύ γέλιο και ανακούφιση για το γεγονός ότι η μανία του πληρώθηκε άμεσα και μάλιστα σε πολύ πιο «βαρύ» νόμισμα.

Κινούμενος στη λωρίδα ταχεία κυκλοφορίας ενός αυτοκινητόδρομο, ο οδηγός της BMW X5 προφανώς αγανακτεί με το Polo που δεν κάνει άμεσα αριστερά για να περάσει ο κυρίαρχος του δρόμου.

Παρότι βιάζεται ωστόσο, όταν το Polo του παραχωρεί κενή τη λωρίδα, ο κυρίαρχος ψάχνει για εκδίκηση. Με μια απότομη τιμονιά, σχεδόν ακουμπά το Polo που παράλληλα μετακινείται στην ευτυχώς κενή λωρίδα αριστερά του. Η αψυχολόγητη, εκδικητική και επικίνδυνη ενέργεια του «άρχοντα» δεν μένει ωστόσο ατιμώρητη, αφού εκτός από ηλίθιος φαίνεται ότι είναι και ανεπαρκής ως οδηγός.

Έτσι χάνει τον έλεγχο της ψηλής και βαριάς BMW X5 και επισκέπτεται το πλησίον πρανές του δρόμου για τα περαιτέρω. Θα μπορούσε κανείς να αναφερθεί και σε Θεία δίκη, η οποία στην προκειμένη περίπτωση έδρασε άμεσα και με πολύ χιούμορ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!