Βερλάιν, ο πρώτος της Manor

Νίκος Τσιώκος
Βερλάιν, ο πρώτος της Manor
Ο Πασκάλ Βερλάιν έγινε ο πρώτος από τους δύο οδηγούς που ανακοίνωσε η Manor για το 2016. «Εξαρτάται από μένα», δήλωσε ο Γερμανός.

Άλλη μία θέση... καπαρώθηκε στο γκριντ της Formula1 για το 2016 την Τετάρτη (10/2). Συγκεκριμένα, η Manor ανακοίνωσε τον Πασκάλ Βερλάιν ως έναν από τους δύο οδηγούς της και απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο δεύτερος, με τις φήμες να είναι ήδη αρκετές.

«Η Manor Racing είναι μία καλή ευκαιρία για μένα να αρχίσω την καριέρα μου στη Formula1, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι μικρή ομάδα και στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Στέφεν (Φιτζπάτρικ) και τους ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους. Θα είναι δύσκολη πρόκληση, όμως νομίζω ότι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε βαθμούς.

Θα ήθελα να πω και λίγα πράγματα για την αγωνιστική οικογένειά μου, τη Mercedes, ιδιαίτερα για τον Τότο (Βολφ), που μ' έχουν καθοδηγήσει μέχρι τώρα και έχουν κάνει πραγματικότητα αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξη για να με βοηθήσει να πετύχω τ' όνειρό μου. Τώρα εξαρτάται από μένα να αρπάξω την ευκαιρία», δήλωσε ο Γερμανός.

«Ο Πασκάλ είναι είναι ένας έξυπνος οδηγός με πολύ υποσχόμενο μέλλον. Η Manor Racing είναι ενθουσιασμένη που τον έχει μαζί της. Είμαστε μικρή ομάδα απέναντι σε μία μεγάλη πρόκληση τη φετινή σεζόν. Επιλέξαμε έναν οδηγό με ταλέντο και δίψα για να ταιριάξει με τις φιλοδοξίες μας εντός πίστας.

Ο Πασκάλ εντυπωσίασε στις δοκιμές για τη Mercedes και τη Force India μαζί με τις ηγετικές εμφανίσεις στο DTM. Η Manor θέλει να τον βοηθήσει για να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην πρώτη του σεζόν. Ανυπομονούμε γι' αυτό», ανέφερε, από τη μεριά του, ο ιδιοκτήτης της Manor, Στέφεν Φιτζπάτρικ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Βερλάιν αναδείχτηκε πρωταθλητής στο DTM πέρυσι, ενώ εκτελούσε χρέη δοκιμαστή για λογαριασμό των Mercedes και Force India. Πλέον, έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τ' όνειρό του, να τρέξει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!