Οι αρκούδες και η Hyundai νίκησαν στο Super Bowl (video)

Οι αρκούδες και η Hyundai νίκησαν στο Super Bowl (video)

Το ευρηματικό σποτάκι της Hyundai κατατρόπωσε όλους τους αντιπάλους του στο Super Bowl 50, καθώς το έχουν παρακολουθήσει ήδη δεκάδες εκατομμύρια χρήστες του Ιντερνετ.

Οι αρκούδες και η Hyundai νίκησαν στο Super Bowl (video)

«Η καταδίωξη». Ετσι ονομάζεται το διαφημιστικό σποτάκι με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο Διαδίκτυο μεταξύ όλων των βίντεο, που προβλήθηκαν στο Super Bowl 50. Πρόκειται για ένα ευρηματικό σποτ της Hyundai, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν το νέο Hyundai Elantra και δύο…αρκούδες.

Στο σύντομο βίντεο βλέπουμε ένα νεαρό ζευγάρι να τρέχει όλο αγωνία μέσα στο δάσος, καθώς το καταδιώκουν δύο τεράστιες αρκούδες. Τελικά καταφέρνει να ξεφύγει την τελευταία στιγμή από τα νύχια των ζώων, χάρη στη φωνητική εντολή που δίνει ο άνδρας μέσω του έξυπνου ρολογιού του, για να πάρει από μακριά μπροστά ο κινητήρας του αυτοκινήτου. Έτσι, μπαίνει το ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητο, που τους περιμένει ήδη με αναμμένη μηχανή και γίνεται αμέσως καπνός, αφήνοντας πίσω του τις…απογοητευμένες αρκούδες.

Το συγκεκριμένο βίντεο το έχουν παρακολουθήσει τι στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμές σχεδόν 23 εκατομμύρια επισκέπτες του YouTube, ενώ έχει κατατροπώσει όλα τα υπόλοιπα διαφημιστικά σποτ των άλλων εταιρειών. Να σημειώσουμε ότι στο Top Ten των βίντεο από το Super Bowl 50 με την υψηλότερη επισκεψιμότητα βρίσκεται μόνον άλλη μία εταιρεία αυτοκινήτου εκτός από τη Hyundai, δηλαδή η Mini, με το διαφημιστικό σποτ του νέου Clubman.

Τα teaser από το Super Bowl 50 τα έχουν παρακολουθήσει συνολικά στο Ιντερνετ πάνω από 330 εκατομμύρια χρήστες, δείγμα του απίστευτου ενδιαφέροντος για το Νούμερο Ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

The Chase – Hyundai Super Bowl Commercial | The 2017 Hyundai Elantra

Best of internet