Η Formula 1 γίνεται Formula…Germany

Η Formula 1 γίνεται Formula…Germany

Η Formula 1 γίνεται Formula…Germany

Η Formula 1 αποκτά ολοένα περισσότερο γερμανικό χρώμα, καθώς στο δίδυμο των πιλότων της Manor θα περιλαμβάνεται πιθανότατα ένας ταλαντούχος οδηγός από τη Γερμανία.

Aυξάνουν και πληθύνονται οι Γερμανοί οδηγοί, που θα συμμετέχουν στο εφετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1. Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild, θα περιλαμβάνεται στους δύο οδηγούς της Manor ο Πασκάλ Βέρλαϊν.

Ο 21χρονος κατέκτησε πέρυσι σε ηλικία 20 ετών το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού DTM με Mercedes και έγινε ο νεότερος οδηγός, που πέτυχε κάτι τέτοιο στην ιστορία του αθλήματος. Ο Βέρλαϊν, του οποίου η μητέρα κατάγεται από τον Μαυρίκιο, ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 από τα καρτ, ενώ το 2015 ήταν αναπληρωματικός οδηγός στην ομάδα της Mercedes στη Formula 1.

Τώρα καλείται να συλλέξει εμπειρίες στην αγγλική Manor, η οποία θα εφοδιάζεται από εφέτος με κινητήρες Mercedes.
Η Μanor είναι η μόνη ομάδα της Formula 1, η οποία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το εφετινό δίδυμο των πιλότων της, κάτι που αναμένεται να γίνει ωστόσο τις επόμενες ημέρες.

Να σημειώσουμε, ότι ο Βέρλαϊν θα είναι ο τέταρτος Γερμανός πιλότος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 το 2016, στο οποίο θα συμμετέχουν επίσης ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ο Νίκο Ρόσμπεργκ με Mercedes και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ με Force India.

Best of internet