«Θα κυριαρχεί γι' αλλα δέκα χρόνια ο Χάμιλτον!»

Νίκος Τσιώκος
«Θα κυριαρχεί γι' αλλα δέκα χρόνια ο Χάμιλτον!»
Ο μπαμπάς Χάμιλτον, Άντονι, εκθείασε τον γιο του, Λιούις, τονίζοντας ότι θα κυριαρχεί στη Formula1 για δέκα ακόμα χρόνια!

Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να έχει δηλώσει ότι θα τρέξει μέχρι τα 37 στη Formula1, όμως ο πατέρας του, Άντονι, πιστεύει ότι ο γιος του θα το πράξει για παραπάνω. Όπως τόνισε, μιλώντας στο Sky Sports News, ο Χάμιλτον έχει... ψωμιά ακόμα να φάει στο σπορ, καθώς θεωρεί πως θα είναι παρών για τουλάχιστον άλλα εφτά χρόνια, στα οποία βέβαια θα κυριαρχεί.

«Θα πάει καλύτερα και θα γίνει πιο δυνατός. Του έχουν μείνει άλλα εφτά με δέκα χρόνια στο άθλημα και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Λατρεύει τα μηχανοκίνητα και θέλει να κερδίζει. Εφόσον έχει αυτό το πνεύμα, θα παραμείνει στην F1.

Θα είναι για τουλάχιστον άλλα εφτά χρόνια στο σπορ και αυτά είναι άσχημα νέα για όλους τους άλλους», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής επιθυμεί να είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο και να κερδίζει με την αξία του και όχι επειδή έχουν υποτονική απόδοση οι αντίπαλοι.

«Αυτό που δε θέλει ο Λιούις είναι να πανηγυρίζει νίκες επειδή οι άλλοι δεν μπορούν να τον πιάσουν ή επειδή οι άλλες ομάδες απλά μάχονται. Θέλει να είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο και να κερδίζει με την αξία του. Θα το κάνει αυτό επειδή είναι στην καλύτερη ομάδα και κάνει την καλύτερη δουλειά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!