Η «εκδίκηση» του Καν (video)

Η «εκδίκηση» του Καν (video)

Η Kahn Vengeance είναι ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο μεγάλου τουρισμού που, αν κάτι σας θυμίζει, αυτή είναι η Aston Martin DB9 στην οποία βασίζεται. 

Η «εκδίκηση» του Καν (video)

Ο οίκος Kahn design δημιούργησε τη Vengeance (εκδίκηση), όχι για να επιτεθεί εναντίον της εμβληματικής βρετανικής εταιρείας. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς στα πλαίσια των DB9 χτίζει το ιδιαίτερο και προσεγμένο αμάξωμα της Vengeance, η οποία διαθέτει επίσης πολλά στοιχεία σχεδίασης από παλιότερα μοντέλα της Aston. Γιατί, θα ρωτήσετε, να πάρει κάποιος ένα αυτοκίνητο και να αλλάξει την εμφάνισή του, χωρίς να επέμβει καθόλου στα μηχανικά του μέρη; Μα διότι η αισθητική είναι, για μεγάλο μέρος των υποψήφιων αγοραστών ακριβών μοντέλων μεγάλου τουρισμού, ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία της επιλογής τους. Όπως επίσης και η μοναδικότητα, η διαφορετικότητα, η προσωποποίηση, στοιχεία που προσφέρει απλόχερα η Kahn. Βλέπετε εδώ, επειδή η κατασκευή του αμαξώματος και στοιχείων του εσωτερικού είναι χειροποίητη, ο ιδιοκτήτης έχει τον πρώτο λόγο.

Η καροσερία Kahn επεμβαίνει σε όλα τα στοιχεία του αμαξώματος της DB9, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα πολύ πιο δραματικό και ογκώδες, χάρη στην αύξηση της διαμέτρου των τροχών και τη συνακόλουθη των θόλων. Καπό εμπρός και πίσω, οροφή, πόρτες, προφυλακτήρες και μάσκα όλα αλλάζουν. Η τελευταία αποκτά αυτή τη δωρική εικόνα με τις 7 κάθετες μπάρες που είναι χαρακτηριστική, όπως και οι τεράστιοι τροχοί με το σχέδιο «ρουλέτας» που έχουν διάμετρο 21 ιντσών οι πίσω και 20 οι εμπρός. αν ανησυχείτε για τη συνάφεια του υπέρμετρα δραματικού οπτικού αποτελέσματος με τις επιδόσεις, υπενθυμίζουμε ότι η DB9 διαθέτει κινητήρα V12 που αποδίδει 517 ίππους. Η Kahn Vengeance πωλείται ήδη στην τιμή των 300.000€ περίπου, ωστόσο η επίσημη πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης, όπου αναμένεται να κλέψει την παράσταση με την ιδιαίτερη σιλουέτα της. 

Best of internet