Παγιδεύτηκε σε McDonlad’s drive thru (video)

Γιώργος Βαρίνος
Παγιδεύτηκε σε McDonlad’s drive thru (video)
Ένας νεαρός οδηγός παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητό του και παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε ένα πραγματικά απίστευτο ατύχημα σε McDonald’s drive thru.

Πήγε για φαγητό και παραλίγο να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος αμερικανός Τζέσε Λόβλες, όταν το κεφάλι του παγιδεύτηκε μεταξύ της ανοιχτής πόρτας του αυτοκινήτου και του τοίχου σε drive thru των McDonald’s.

Το video που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της πόλης Τούελε, που βρίσκεται στην πολιτεία της Ούτα στις ΗΠΑ, δείχνει τη στιγμή του απεγκλωβισμού του νεαρού, που ήταν ιδιαίτερα δραματική καθώς αυτός είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν ανέπνεε. Το απίστευτο ατύχημα συνέβη όταν ο 19χρονος προσπάθησε να πάρει από το έδαφος τα χρήματα που του έπεσαν, ανοίγοντας την πόρτα και σκύβοντας από τη θέση του οδηγού. Την ίδια στιγμή το πόδι του άφησε το φρένο, το αυτόματο αυτοκίνητο κύλησε εμπρός αριστερά προς το κτίριο και έτσι το κεφάλι του εγκλωβίστηκε ανάμεσα στην ανοιχτή πόρτα που πλέον είχε ακουμπήσει στον τοίχο.

Οι αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού και βάζοντας νεκρά στο αυτόματο κιβώτιο, μετακίνησαν το αυτοκίνητο για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Σύμφωνα με τη μαρτυρία τους, ο οδηγός δεν ανέπνεε, αλλά ανάκτησε της ζωτικές του λειτουργίες και πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!