Άνοιξε η γη και τους κατάπιε (video)

Άνοιξε η γη και τους κατάπιε (video)

 Άνοιξε η γη και τους κατάπιε (video)

Η γη άνοιξε κάτω από τις ρόδες αυτού του αυτοκινήτου στο Περού και το κατάπιε μαζί με μια τριμελή οικογένεια, η οποία διασώθηκε από περαστικούς. 

Τέλος καλό όλα καλά θα σκέφτεται αυτή η οικογένεια από το Περού, που ξαφνικά ένοιωσε, κυριολεκτικά, να χάνει τη γη. Όντως, στην πόλη Τρουχίλο του Περού ένας τεράστιος κρατήρας άνοιξε ξαφνικά στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χαθεί μέσα σε αυτόν.

Ευτυχώς τη στιγμή της καθίζησης το όχημα ήταν ακίνητο και έτσι, παρά το σοκ, τα τρία μέλη της τυχερής μέσα στην ατυχία της οικογένειας δεν έπαθαν το παραμικρό, πέρα από λίγους μώλωπες. Αμέσως μετά το συμβάν, όπως μπορούμε να δούμε και στο σχετικό video, έσπευσαν απλοί πολίτες και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη μητέρα, τον πατέρα και το δύο ετών κοριτσάκι τους, πολύ πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η υποχώρηση του δρόμου οφείλεται μάλλον στις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή την περασμένη εβδομάδα και οδήγησαν στην καταστροφή πολλών υποδομών συγκέντρωσης των όμβριων υδάτων. Έτσι το υπέδαφος υπέστη διάβρωση, με αποτέλεσμα η άσφαλτος να μείνει στον αέρα και μοιραία να υποχωρήσει. Μάλιστα, μεγαλύτερο τρόμο προκάλεσε στην οικογένεια που βρέθηκε μέσα στον κρατήρα η εισροή υδάτων, παρά η πτώση τους σε αυτόν, καθώς του κυρίευσε ο φόβος του πνιγμού. Ωστόσο η έγκαιρη παρέμβαση των παρευρισκομένων, με κίνδυνο της δικής τους ζωής από πιθανή υποχώρηση του οδοστρώματος, βοήθησε όλα τα εξελιχτούν καλά για την οικογένεια. 

Sinkhole swallows up terrified family inside car

Best of internet