Ποιος φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ποιος φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα; (video)
Αν σπεύσατε ήδη να δώσετε απάντηση στο ερώτημα του τίτλου «ποιος φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα», ίσως το επόμενο video ανατρέψει τα στερεότυπά σας.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη εθνικότητα που κατασκευάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα; Και αν ναι, ποια είναι αυτή; Όπως υποστηρίζει η Volvo η απάντηση δεν είναι μονοσήμαντη. Και τι δίνει μέσα από ένα όμορφο, ατμοσφαιρικό και συναισθηματικά ισορροπημένο φιλμ που υποστηρίζει ότι κανείς δεν μπορεί να φτιάξει το καλύτερο αυτοκίνητο. Μπορούν όμως, πολλοί μαζί. Τα μεγάλα πνεύματα δεν σκέφτονται το ίδιο, άρα χρειάζεται η κοινή συνισταμένη τους για να αποδώσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος, που σύμφωνα με τη Volvo, δεν χρειάζεσαι κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους, με συγκεκριμένες ιδέες, κουλτούρα ή φυλετική προέλευση για να έχεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεσαι όσους περισσότερους μπορείς με διαφορετική εκπαίδευση, ιδέες, καταγωγή, που η σύνθεση των γνώσεών τους θα αποφέρει ένα πιο πλουεραλιστικό αποτέλεσμα. Το πολύ όμορφο φιλμ ξεκινά με την έναρξη της ημέρας για πολλούς από τους εργαζόμενους της Volvo, οι οποίοι δεν μοιάζουν σε τίποτα μεταξύ του, καταφέρνουν όμως, όλοι μαζί, να κατασκευάζουν αυτοκίνητα με αναγνώριση σε όλο τον κόσμο. Τα καλύτερα ίσως όχι, όπως υπονοεί η Volvo.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!