Χάμιλτον: «Πόσο καλή είναι η Ferrari;»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Πόσο καλή είναι η Ferrari;»
Ο Λιούις Χάμιλτον αναρωτιέται πόσο καλή είναι φέτος η Ferrrari και δηλώνει ανυπόμονος για τις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης.

Μετά τα πρώτα θετικά δείγματα του 2015, άπαντες περιμένουν να δουν πόσο ανταγωνιστική θα είναι φέτος η Ferrari, που έχει θέσει έναν και μοναδικό στόχο και δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή.

Μάλιστα, ο Λιούις Χάμιλτον αναρωτιέται πόσο καλή είναι φέτος η Scuderia, ενώ δηλώνει ανυπόμονος για τις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, που θα ξεκινήσουν στις 22 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη. «Θέλω να καθίσω επιτέλους στο νέο μονοθέσιο. Δε χρειάζεται να έχω καμία ανησυχία.

Τα παιδιά έχουν κάνει σίγουρα εξαιρετική δουλειά στη διάρκεια του χειμώνα. Βασικά τίθεται μόνον ένα ερώτημα: Πόσο καλή είναι η Ferrari; Αν δώσουν στον Φέτελ ένα ακόμη ανταγωνιστικότερο αυτοκίνητο, τότε θα διασκεδάσουμε πολύ το 2016», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βρετανός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Όσο για τον ομόσταυλό του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ, δεν έκανε κάποιο σχόλιο δείχνοντας ότι δεν τον υπολογίζει ως διεκδικητή του τίτλου και εστιάζει περισσότερο την προσοχή του στην ομάδα του Μαρανέλο και στον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!