Επιμένει «παραδοσιακά» η Porsche Carrera

Πέτρος Πιτσίνης
Επιμένει «παραδοσιακά» η Porsche Carrera
Την επιλογή της επένδυσης του ξύλου στο εσωτερικό δίνει η Porsche στους πελάτες της Carrera S Cabriolet, για αυτούς που προτιμούν μια πιο συντηρητική εικόνα.

Η Porsche 911 Carrera S Cabriolet μπορεί να «ντυθεί» με ξύλο στο εσωτερικό της, μια επιλογή που είχε σχεδόν καταργηθεί τα τελευταία χρόνια. Στοχεύοντας στους πελάτες μεγαλύτερης ηλικίας, δημιουργεί μια εντονότερη αίσθηση πολυτέλειας (σε σύγκριση με το αλουμίνιο για παράδειγμα), σε συνδυασμό με τις δερμάτινες επενδύσεις σε σκούρο χρώμα.

Το ξύλο μπορεί να εντοπιστεί στο τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων, στην κεντρική κονσόλα και κατά μήκος του ταμπλό και των πορτών. Αυτή η επιλογή πάει «πακέτο» με το μαύρο μεταλλικό χρώμα που είναι βαμμένο το αμάξωμα, αλλά και τις σκουρόχρωμες ζάντες των 20 ιντσών. Στον κινητήρα δεν εντοπίζονται διαφοροποιήσεις, κάτι που σημαίνει ότι το εξακύλινδρο μοτέρ των 3.0 λίτρων με τα δύο τούρμπο αποδίδει 420 ίππους και 500 Nm ροπής στρέψης, νούμερα ικανά για να «εκτοξεύσουν» την ανοιχτή Porsche στα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα και να της δώσουν τελική ταχύτητα στα 304 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!