Έτσι θα μοιάζει η διάδοχος της Aventador;

Έτσι θα μοιάζει η διάδοχος της Aventador;

Έτσι θα μοιάζει η διάδοχος της Aventador;

Ο Ελβετός σχεδιαστής Timon Sager παρουσίασε ένα σχέδιο με το όνομα Matador, το οποίο θα μπορούσε να μοιάζει με τον αντικαταστάτη της Lamborghini Aventador! 

Τα πρώτα σχέδια που «μαντεύουν» το πως θα μοιάζει η διάδοχος της Lamborghini Aventador είναι γεγονός, με το συγκεκριμένο να προέρχεται από τον Ελβετό σχεδιαστή Timon Sager. Στο εμπρός μέρος η σχεδιαστική συγγένεια με την Huracan είναι εμφανής, ενώ τα στοιχεία που μαγνητίζουν τα βλέμματα χωρίς αμφιβολία είναι η γυάλινη οροφή και οι κάμερες, αντί των εξωτερικών καθρεπτών. 

Η Ιταλική εταιρεία σίγουρα δεν προβλέπει την άμεση αντικατάσταση του μοντέλου, αν σκεφτεί κανείς ότι η Murcielago, το προηγούμενο κορυφαίο μοντέλο της, ήταν εννέα χρόνια στην παραγωγή. Μοιάζει λοιπόν απίθανο να δούμε νέα ναυαρχίδα από την Lamborghini πριν το τέλος της δεκαετίας, αφού η Aventador παρουσιάστηκε το 2011. Συνεπώς, θα περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να δούμε κάτι επίσημο και μέχρι τότε, θα περιμένουμε την παρουσίαση της Urus, του SUV μοντέλου των Ιταλών που θα βασίζεται στο Audi Q7 και την Bentley Bentayga. 

Best of internet