Απούσα η Ford από το Σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι!

ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Απούσα η Ford από το Σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι!

Απούσα η Ford από το Σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι!

Το ευρωπαϊκό τμήμα της Ford, ανακοίνωσε ότι θα παραλείψει την συμμετοχή στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου Mondial de l'Automobile 2016, που γίνεται κάθε δύο χρόνια στο Παρίσι.

Η απόφαση αυτή ήταν μια έκπληξη. Ενώ δεν είναι ασυνήθιστο για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, να παρακάμπτουν μικρότερες εκθέσεις αυτοκινήτου, όπως τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Σικάγο, εν τούτοις η Mondial de l'Automobile στο Παρίσι, είναι ένα από τα 3 μεγαλύτερα γεγονότα του είδους του στην Ευρώπη.

"Δεν είναι χρονικά μέσα στα πλάνα μας η Mondial de l'Automobile και θα θέλαμε διαφορετικό μήνα για να παρουσιάσουμε τα νέα μοντέλα μας», εξήγησε ο εκπρόσωπος για το ευρωπαϊκό τμήμα της Ford.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η απόφαση συνδέεται με το πρόσφατα ανακοινωθέν σχέδιο αναδιάρθρωσης της Ford Ευρώπης. Η περιφερειακή διαίρεση τελικά επέστρεψε thn Φορδ στην κερδοφορία το 2015, αλλά παράλληλα έκλεισε τρία εργοστάσια της κατά τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό είναι τμήμα ενός ευρύτερου σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας, που σκοπεύει να κλείσει τμήματα που δεν συμμετέχουν στην κερδοφορία.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος για το ευρωπαϊκό τμήμα της Ford, ανέφερε πως η εταιρεία θα παρουσιαστεί κανονικά στο Σαλόνι της Γενεύη που ανοίγει στις αρχές Μαρτίου.

Best of internet